Schoonheidsbranche

Aansprakelijkheidsverzekering schoonheidsspecialist

Ocean Groepsverzekeringen heeft  speciaal voor de schoonheidsbranche verzekeringen ontwikkeld in samenwerking met ANBOS. Naast schoonheidsspecialisten kunnen wij ook huidtherapeuten en PMU specialisten verzekeren.

Aansprakelijkheidsverzekering (PMU)

Wij bieden de PMU specialisten  een verzekering voor de bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid die de specifieke risico’svan Permanente Make-up specialisten verzekert

Rechtsbijstandverzekering

Met rechtsbijstandverzekering krijgt u hulp bij juridische geschillen. U krijgt dan hulp via de verzekeringsmaatschappij die weet wat uw rechten en plichten zijn.

Inventaris en Goederen

Met deze verzekering bent u verzekert voor bijvoorbeeld brand, diefstal en waterschade. Verder is de verzekering uit te breiden met een extra kosten of bedrijfsschadeverzekering

Ziekteverzuimverzekering

Voor de loondoorbetalingsverplichting in de eerste 2 jaar kun je een ziekteverzuimverzekering sluiten. Deze vergoedt het loon dat u aan uw zieke werknemer door moet betalen.

Samenwerking ANBOS

Ocean groepsverzekeringen heeft een verzekeringspakket ontwikkeld speciaal voor de schoonheidsbranche. De aansprakelijkheidsverzekering van Ocean Groepsverzekeringen biedt (binnen Nederland) voor uw bedrijfstak de beste dekking.

Bereken je arbeidsongeschikheids verzekering premie

Als ondernemer kunt u arbeidsongeschikt worden en dan moet u zelf zorgen voor een financieel vangnet. Graag helpen wij u met met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering waarbij u zich verzekerd van inkomen bij ziekte of een ongeval.

Contactgegevens

Ocean Groepsverzekeringen
Postbus 152
3000 AD Rotterdam

Telefoon: 088-6501 101
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.