Makelaar

De rechtsbijstandverzekering door makelaars biedt u uw aan- of verkopende klant bijstand als er een juridisch geschil ontstaat in verband met de aan – of verkoop van een zelf te bewonen of zelf bewoonde woning . U biedt uw klant dus een extra zekerheid.

Waar verzekerd uw klant zich voor?
Deze specifieke rechtsbijstandverzekering die exclusief wordt aangeboden door makelaars helpt uw klant gedurende 1 jaar bij juridische conflicten die rond de aan/verkoop van een woning kunnen ontstaan.

Deze verzekering wordt ondergebracht bij DAS Rechtsbijstand. De externe kosten, zoals de kosten voor externe juridische bijstand,  worden vergoed tot  € 5.000,- per geschil. De interne kosten, dat zijn de kosten van de juristen van DAS Rechtsbijstand, zijn niet gemaximeerd.

Het geldelijke belang moet minimaal € 500,- bedragen. Geschillen waarbij de makelaar zelf als partij is betrokken (bijvoorbeeld als belangenbehartiger) zijn van de dekking uitgesloten.
Het unieke van deze rechtsbijstandverzekering voor makelaars is dat er, in tegenstelling tot een reguliere rechtsbijstandverzekering, geen wachttijd voor deze verzekering geldt.

Interesse?

Bent u woningmakelaar en wilt u deze verzekeringsdekking aan uw klanten aanbieden? Neem dan contact op met een van onze collega’s bij de Ondernemersdesk op 088-6501 101 of email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens

Ocean Groepsverzekeringen
Postbus 152
3000 AD Rotterdam

Telefoon: 088-6501 101
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.