Arbeidsongeschiktheidverzekering

Als ondernemer kunt u arbeidsongeschikt worden en dan moet u zelf zorgen voor een financieel vangnet. Graag helpen wij u met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering waarbij u zich verzekerd van inkomen bij ziekte of een ongeval.

Wilt u hulp bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering?
Hulp bij het regelen van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering  (AOV) kan op 2 manieren:

Direct een verzekering afsluiten zonder advies

Weet u al welk bedrag u wilt verzekeren, wanneer uw uitkering na ziekte moet ingaan  en wilt u zich alleen voor beroepsarbeidsongeschiktheid  verzekeren?  Dan kunt u  met onze hulp een AOV bij De Amersfoortse afsluiten. Wij bespreken telefonisch met u de mogelijkheden. Vervolgens helpen wij u met de aanvraag en het medische traject totdat de polis is opgemaakt. Nadat uw verzekering is afgesloten bieden wij u een service abonnement. Hieronder valt een periodieke schriftelijke opvraag van gegevens of het inkomen en uw werkzaamheden gewijzigd zijn zodat de verzekering up-to-date blijft. Wij helpen u bij vragen over de verzekering en bieden u volledige ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid.

Prijs advies en bemiddeling:         € 125,- (eenmalig) speciaal voor Anbos leden
Prijs serviceabonnement:             € 14,92 per maand of €179,- per jaar (excl. BTW)

Volledig adviestraject inclusief concurrentie vergelijking

Wij maken samen met  u een inventarisatie van uw persoonlijke situatie en uw wensen en behoeftes. Deze inventarisatie leidt tot onze analyse van uw situatie.  U ontvangt van ons vervolgens een aantal voorstellen van maatschappijen. Deze voorstellen vergelijken wij en dat leidt tot een voor u passend advies.  Samen met u verzorgen wij vervolgens de aanvraag en het medisch traject tot de polis is opgemaakt.
Nadat uw verzekering is afgesloten bieden wij u een service abonnement. Hieronder valt een periodieke controle van de verzekering inclusief onderzoek en hulp bij de mogelijkheid te switchen naar een eventueel  beter alternatief. Wij helpen u bij al uw vragen en bieden u volledige ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid.

Prijs advies en bemiddeling:         € 495,- (eenmalig)
Prijs serviceabonnement:             € 25,- per maand of € 300,- per jaar (excl. BTW)

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie of advies.

Contactgegevens

Ocean Groepsverzekeringen
Postbus 152
3000 AD Rotterdam

Telefoon: 088-6501 101
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.