Women's well being

Women's well-being

De eerste stap

Wanneer u getroffen wordt door een specifiek bij vrouwen voorkomende vorm van kanker, is het goed om te weten dat u verzekerd bent bij Women’s well-being.

Wij starten nadat u ons op de hoogte hebt gebracht, direct een tweetal trajecten.

Allereerst ontvang u een bedrag van € 7.500,- voor alle extra en onvoorziene kosten die u maakt in deze toch al moeilijke periode. Denk bijvoorbeeld aan taxikosten, parkeerkosten of (extra) kinderopvang. 

Maar Women’s well-being doet meer. Wij hebben ook een bedrag van € 5.000,- voor u gereserveerd om een aantal onmisbare zaken tijdens deze periode te verzorgen. 

Begeleiding

Via de organisatie Care for Women biedt Women's well-being uitstekende begeleiding en counceling voor u en uw familie. Alle twijfels en vragen kunt u met deze (vrouwelijke) consulenten bespreken. Deze mentale begeleiding is uniek. 

De consulente speelt ook een belangrijke rol bij zelfonderzoek en preventie Ook kan zij u helpen aan adressen voor uw haarwerk, goede lingerie, massages bij schoonheidsspecialistes.

Direct nadat de verzekering is gesloten komt u al in aanmerking voor de eerste preventiecheck. De consulenten van Care for Women begeleiden u hierin.

Haarwerken

Waarschijnlijk de opvallendste en meest vervelende bijwerking van de chemotherapie is dat u uw haar verliest. Een goed haarwerk om er natuurlijk uit te zien en uzelf prettig te voelen is dus onmisbaar.

Women's well-being werkt samen met het Top Haarwerkersgilde.

Supplementen, lymfedrainages, speciale massages en littekenbehandeling

U krijgt het tijdens alle behandelingen zwaar te verduren. Extra mentale en fysieke aandacht is dan wel gewenst. Denk bijvoorbeeld aan massages bij de schoonheidspecialiste om de giftige stoffen sneller het lijf uit te krijgen. Of gewoon een ontspannende gezichtsbehandeling.

Women's well-being werkt samen met de ANBOS.

Lingerie

Soms is het onvermijdelijk en moet een borst worden weggenomen. Ook kan het zijn dat uw borst gedeeltelijk wordt verwijderd. Passende lingerie en een goede prothese vinden, zijn geen prettige en ook erg dure bezigheden. Women’s well-being kent de weg naar lingeriezaken die u hierbij goed van dienst kunnen zijn.

 

Cookie instellingen