Unieke samenwerking met branchevereniging ANBOSOcean groepsverzekeringen heeft een verzekeringspakket ontwikkeld speciaal voor de schoonheidsbranche.
De aansprakelijkheidsverzekering van Ocean Groepsverzekeringen biedt (binnen Nederland) voor uw bedrijfstak de beste dekking. Bovendien ontvangen gediplomeerde schoonheidsspecialisten die zijn aangesloten bij ANBOS standaard € 50,- korting op de aansprakelijkheidsverzekeringen.
 
Ook voor uw overige bedrijfsrisico’s hebben wij uitstekende verzekeringsoplossingen. Denk hierbij aan inventaris-, voorraad-, rechtsbijstand-, auto-, arbeidsongeschiktheids- en verzuimzekeringen.
De voordelen van een totaalpakket voor al uw bedrijfsverzekeringen op een rij:
  • Met “alles onder één dak” kunt u vele euro’s per jaar besparen;
  • U heeft de garantie dat alle risico’s die u wilt afdekken, ook zijn afgedekt;
  • Wij zorgen dat u geen overlappingen in uw verzekeringen heeft, zonde van uw geld;
  • U krijgt één aanspreekpunt voor al uw vragen en aanpassingen.

ANBOS
Sinds 1949 is ANBOS de representatieve brancheorganisatie voor de schoonheidsverzorging. Niet alleen voor de schoonheidsspecialisten, maar ook voor de overheid en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau. ANBOS wordt erkend als de woordvoerder voor de vakbekwame schoonheidsspecialisten.
Ocean Groepsverzekeringen biedt voor leden van ANBOS een ledenkorting aan In de dekking zijn de schoonheidsbehandelingen en de specialisaties, voor zover de diploma's van die specialisaties zijn geregistreerd bij ANBOS, opgenomen in de dekking, alsmede IPL behandelingen.
Cookie instellingen