Schoonheidsspecialist

Aansprakelijkheidsverzekering voor schoonheidsspecialisten

Ocean Groepsverzekeringen heeft  speciaal voor de schoonheidsbranche verzekeringen ontwikkeld in samenwerking met ANBOS. Naast schoonheidsspecialisten kunnen wij ook huidtherapeuten en PMU specialisten verzekeren. Aansprakelijkheidsverzekering voor schoonheidsspecialisten  De aansprakelijkheid is in de wet geregeld. Dat betekent dat u een bordje kunt ophangen dat u niet aansprakelijk bent, maar in de praktijk bent u gewoon aansprakelijk voor schade die u tijdens en na de beroepsactiviteit aan derden toebrengt. Dit kan dan betrekking hebben op schade aan zaken en goederen, maar ook letselschade aan personen. De schoonheidsspecialist loopt onoverzienbare risico’s en het is in feite onverantwoord om onverzekerd het beroep uit te oefenen. Veel ondernemers realiseren zich niet dat zij in geval van een eenmanszaak ook nog eens privé kunnen worden aangesproken voor de betaling van een schadevergoeding! Daarom bieden wij u een verzekering voor de bedrijfsaansprakelijkheid die de specifieke risico’s van schoonheidsspecialisten verzekert. Basis aansprakelijkheidsverzekering De premie hiervan is EUR 85,- per jaar, per schoonheidsspecialiste, exclusief 21% assurantiebelasting en poliskosten. Er is dekking voor de basisbehandelingen en enkele specialisaties, mits deze bij ANBOS zijn gevolgd en/of geregistreerd. (Extra) Uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering  De premie hiervan is EUR 350,- per jaar, per schoonheidsspecialiste, exclusief 21% assurantiebelasting en poliskosten. Er is dan dekking voor de basisbehandelingen en daarnaast bijzondere behandelingen als IPL/Laser, microdermabrasie, PMU en peelings. Leden van ANBOS ontvangen een korting van EUR 50,- per jaar. Meso/microneedling/Plasma is mee te verzekeren op aanvraag, graag weten wij dan bij welke leverancier u de opleiding heeft gevolgd. De toeslag voor deze dekking is EUR 100,- per jaar, per schoonheidsspecialiste, exclusief 21% assurantiebelasting en poliskosten. Eventuele andere specialistische behandelingen zijn ook op aanvraag. Download hier het aanvraagformulier AVB voor schoonheidsspecialisten. Verzekeringskaart bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering  

AOV bereken je premie in 2 minuten

Als ondernemer kunt u arbeidsongeschikt worden en dan moet u zelf zorgen voor een financieel vangnet. Graag helpen wij u met met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering waarbij u zich verzekerd van inkomen bij ziekte of een ongeval. Wilt u hulp bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Hulp bij het regelen van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering  (AOV) kan op 2 manieren: Direct een verzekering afsluiten zonder advies Weet u al welk bedrag u wilt verzekeren, wanneer uw uitkering na ziekte moet ingaan  en wilt u zich alleen voor beroepsarbeidsongeschiktheid  verzekeren?  Dan kunt u  met onze hulp een AOV bij De Amersfoortse afsluiten. Wij bespreken telefonisch met u de mogelijkheden. Vervolgens helpen wij u met de aanvraag en het medische traject totdat de polis is opgemaakt.Nadat u verzekering is afgesloten bieden wij u een service abonnement. Hieronder valt een periodieke schriftelijke opvraag van gegevens of het inkomen en uw werkzaamheden gewijzigd zijn zodat de verzekering up-to-date blijft. Wij helpen u bij vragen over de verzekering en bieden u volledige ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid. Prijs advies en bemiddeling:         € 125,- (eenmalig) speciaal voor Anbos leden Prijs serviceabonnement:             € 14,92 per maand of €179,- per jaar (excl. BTW)  Volledig adviestraject inclusief concurrentie vergelijking Wij maken samen met  u een inventarisatie van uw persoonlijke situatie en uw wensen en behoeftes. Deze inventarisatie leidt tot onze analyse van uw situatie.  U ontvangt van ons vervolgens een aantal voorstellen van maatschappijen. Deze voorstellen vergelijken wij en dat leidt tot een voor u passend advies.  Samen met u verzorgen wij vervolgens de aanvraag en het medisch traject tot de polis is opgemaakt. Nadat uw verzekering is afgesloten bieden wij u een service abonnement. Hieronder valt een periodieke controle van de verzekering inclusief onderzoek en hulp bij de mogelijkheid te switchen naar een eventueel  beter alternatief. Wij helpen u bij al uw vragen en bieden u volledige ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid. Prijs advies en bemiddeling:         € 495,- (eenmalig) Prijs serviceabonnement:             € 25,- per maand of € 300,- per jaar (excl. BTW) Neem vooral contact met ons op voor meer informatie of advies.

Unieke samenwerking met branchevereniging ANBOS

Ocean groepsverzekeringen heeft een verzekeringspakket ontwikkeld speciaal voor de schoonheidsbranche. De aansprakelijkheidsverzekering van Ocean Groepsverzekeringen biedt (binnen Nederland) voor uw bedrijfstak de beste dekking. Bovendien ontvangen gediplomeerde schoonheidsspecialisten die zijn aangesloten bij ANBOS standaard € 50,- korting op de aansprakelijkheidsverzekeringen.   Ook voor uw overige bedrijfsrisico’s hebben wij uitstekende verzekeringsoplossingen. Denk hierbij aan inventaris-, voorraad-, rechtsbijstand-, auto-, arbeidsongeschiktheids- en verzuimzekeringen. De voordelen van een totaalpakket voor al uw bedrijfsverzekeringen op een rij: Met “alles onder één dak” kunt u vele euro’s per jaar besparen; U heeft de garantie dat alle risico’s die u wilt afdekken, ook zijn afgedekt; Wij zorgen dat u geen overlappingen in uw verzekeringen heeft, zonde van uw geld; U krijgt één aanspreekpunt voor al uw vragen en aanpassingen. ANBOS Sinds 1949 is ANBOS de representatieve brancheorganisatie voor de schoonheidsverzorging. Niet alleen voor de schoonheidsspecialisten, maar ook voor de overheid en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau. ANBOS wordt erkend als de woordvoerder voor de vakbekwame schoonheidsspecialisten. Ocean Groepsverzekeringen biedt voor leden van ANBOS een ledenkorting aan In de dekking zijn de schoonheidsbehandelingen en de specialisaties, voor zover de diploma's van die specialisaties zijn geregistreerd bij ANBOS, opgenomen in de dekking, alsmede IPL behandelingen.

Cookie instellingen